De verdere voorbereidingen
13 okt. 2009
vanuit
De aanmelding bij Travel active was zo geregeld...net als de aanbetalingen en een pasje van de Bever winkel, DE winkel om een volledig beeld te krijgen wat er allemaal voor spullen nodig zijn voor de soort reis die je gaat maken.
Toen het echte werk...het invullen van het definitieve aanmeldingspakket...een hele rompslomp aan papieren en gegevens van de sollicitatiebrief tot de visum aanvraag. Natuurlijk in het Engels.
Het visum is binnen, na een 1 1/2 uur durend intervieuw met mijn persoonlijke begeleidster in Canada (van de partner organisatie INTERNEX) werd ik officieel geselecteerd tot kandidate van dit programma.
Nu is het de voorbereidingen treffen en nog 4 a 6 weken wachten tot mijn definitieve plaatsing en data bekend is van vertrek!!
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}