Een heerlijke Nederlandse zondag in Canada
15 nov. 2009
vanuit
Ik ben op danscursus!!!!! bollywood om precies te zijn....in het huis hier, gegeven door een meid uit India die hier zit!
En heb ookal gehoord dat je op donderdag morgen om 07.30uur gratis een yoga les kan volgen ergens in het centrum van Vancouver...dat ga ik zeker een keer overwegen natuurlijk!
Vrijdagmiddag lekker geluierd want tja de vermoeidheid sloeg toen wel echt toe!!
's avonds mee geweest eten bij een 'oud'bewoner van dit huis! In een typisch jongenshuis, in een erg knusse buurt van Vancouver!
De huizen in elk gedeelte van Vancouver verschillen van elkaar, zo was ik gisteren op Granville island....daar was het net of je Phantasialand binnenloopt, een mooie haven erbij en een overdekte markt zoals Barcelona die ook kent!
Ik sta echt vesteld van hoe verschillend een stad kan zijn.
Even ter geruststelling, ik ga echt niet vereenzamen hier....er zijn zoveel mensen om je heen en contacten leggen is voor mij nog nooit eerder ZO makkelijk geweest.
Gisteravond uitgeweest (met 5 meiden van het huis was totaal niet druk, wel gezellig)....uitgeslapen....nu heerlijk op de bank laptop erbij, tv aan, mensen om je heen en het gekletter van de regen tegen de ramen!!!!
Een top zondag!! Vanavond housemeeting en yep morgen werken, heb er zin in!!!
Ik sta echt vesteld van hoe verschillend een stad kan zijn.
Een top zondag!! Vanavond housemeeting en yep morgen werken, heb er zin in!!!
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}