mijn eerste werkdag!!
17 nov. 2009
vanuit
Mijn eerste werkdag in Vancouver....
Een uur vantevoren vertrekken naar je werk is een must hier, ivm de bus die wel een keertje komt!
dus dat deed ik vanmorgen dan ook...het regende enorm en wachten is niet mijn favoriete ding dus ben gewoon gelopen en dat duurde precies een uur om op het werk te komen!! weet ik dat ook weer!
Al had ik wel bijna een complete waterplas op me toen een bus langskwam en ik GELUKKIG nog net opzij kon springen voordat ik ECHT een verzopen kat was! nu viel het nog wel mee!
Mijn eerst indruk is:
wat betreft het team en de gasten die het heerlijk vinden om een praatje te maken wel oke.
Het is zo ongezond, al dat lekkere voedsel:
brood en tortillas tot muffins, cake, noten koekjes en pap voor jou ook macrons weet nog niet hoe ze smaken maar vast net zo goed als de rest!,
al die lekkere koffie met de beste van de beste koffie bonen de raarste combinaties die maar bedenkbaar zijn zelfs een met pompoen erin,
chocolademelk van ECHTE belgische chocola wit melk of puur (de witte heb ik gehad ooooh mam die moet je echt kome proberen HEERLIJK gewoon)...maargoed dat we ook gezonde thee verkopen en vruchtendrankjes!
ooh jah en voor de zomer maar ook voor nu verkopen we alle coffees ook in ice coffee's!
ik ga eerst de kassa leren en dan mag ik me uit gaan leven op de soorten coffee's en thee...het is nl niet zomaar koffie en thee in een mok of papieren beker maar ook echt een kunstwerk erop maken zoals een bloem of een hartje!! hiervoor mag ik naar een ware BLENZ school, hierover tegen die tijd meer!!
mijn eerste indruk is dus erg positief...houden zo natuurlijk!!
nu op zoek naar een tweede baantje want het enige nadeel is dat ik maar 25uur krijg!! maar dat schijnt hier echt makkelijk te gaan! ook voor de olympische spelen ben ik al hard aan het solliciteren!!
wie weet wie weet waar ik nog terecht kom!
Mijn eerst indruk is:
Het is zo ongezond, al dat lekkere voedsel:
mijn eerste indruk is dus erg positief...houden zo natuurlijk!!
wie weet wie weet waar ik nog terecht kom!
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}